SZR "PROFIL"

uspešno se bavi proizvodnjom širokog spektra rezervnih delova od gume, metala i plastike za opremu - mašine i uređaje u svim oblastima industrije.

SZR "PROFIL" osnovan je 1.06.1997 godine i od svog osnivanja do danas uspešno se bavi proizvodnjom širokog spektra rezervnih delova od gume, metala i plastike za opremu - mašine i uređaje u svim oblastima industrije.

Prateći svetske trendove u primeni najnovijih materijala i tehnologija u oblasti gume , silikona , vitona , poliuretana , teflona , plastike i ostalih materijala i konstantno unapređujući proizvodnju osvojili smo više od 1 500 pozicija u raznim oblastima industrije.

SZR « PROFIL» radi isključivo sa atestiranim sirovinama strogo poštujući i ne odstupajući od kvaliteta krajnjeg proizvoda.

Ponosni smo i na to što smo u poslednjih 15 godina koliko se nalazimo na ovom tržištu uspeli da svoje proizvode plasiramo i u neke od zemalja regiona, kao i da osvojimo proizvodnju pojedinih delova koje su naši kupci sa ovih prostora bili prinuđeni da kupuju u inostranstvu.

Čime se mi bavimo ?

Proizvodnjom širokog spektra rezervnih delova od gume, metala i plastike za opremu - mašine i uređaje u svim oblastima industrije.

  • Program delova za mesnu industriju

  • Vakuum hvatači opreme za pakovanje

  • Semerinzi